Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора

Невена Пейкова прави сериозна заявка с дебютния албум ,,Побърквам”

Младата певица и надежда на българската музика Невена Пейкова събра 350 гости по случай промоцията на дебютния си албум „Побърквам“. Въпреки че няма продуцентска компания зад гърба си, Невена споделя, че чувства свобода и че може да се справи и да продължи творческата си кариера. Тя неведнъж е споделяла, че музиката е нейната най-голяма любов, че тя я кара да се смее и дори да плаче.
Концертът – промоция се проведе на 1-ви март в известен столичен клуб.

Албумът „Побърквам“ съдържа 12 песни, от които 5 бяха изцяло нови и гостите имаха възможността да ги чуят за първи път. Невена разкри, че песните са записани в продължение на половин година и за нея е било важно всичко да бъде на ниво.

Програмата беше изпипана, всички се забавляваха и слушаха с интерес най-новите песни на нежния ангел Невена Пейкова. Сред гостите имаше много популярни личности, близки и приятели на певицата и нейни почитатели.

Събитието събра на едно място много известни личности от различни сфери, сред които Ани Хоанг, Люси Иларионов, Диона, Илиян Илиев певец и актьор, Ива Атанасова – IVY,Мисис България свят 2018 – Яна Средкова,Мисис България – Роксана Кирилова, Мисис България – Мариана Маринова, Мисис България 2017 – Ирина Белчева,певците – Благо Борисов и Дани Моллов. Всички те бяха, за да уважават Невена и да и пожелаят успех с дебютния й албум.
В програмата взеха участие Диона, Илиян Илиев, Ани Хоанг, IVY, Радко Петков, Нели Гергова и други.

Организатор на концерт –промоцията бе пиарът и продуцент Християн Гьошев и Николай Стоянов,който е собственик на модна агенция ,,Монарх”.

Снимки: Хайлайф

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *