Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Здраве Изборът на редактора Красота & Здраве Най-четени

Щастливи усмивки под микроскоп!

В стремежа си непрекъснато да надгражда в името на пациента, ЕО Дент реализира нов проект – този път за кореново лечение на зъбите под бинокулярни микроскопи (микроскопи и за двете очи на лечителя и асистента).

Кое е същественото, най-важното за пациентите?

Много често най-големите проблеми за пациентите идват от това, че кореновото лечение във вътрешността на зъба не е проведено добре, което в редица случаи води до загуба на зъба. Ето защо възможността това пространство да се вижда под много голямо увеличение чрез микроскопите с двойно бинокулярен контрол дава повече сигурност в лечението. Като допълнение целият лечебен процес се осъществява под строг контрол и увеличение не само от зъболекаря, но и от неговия асистент.

Този процес е факт, тъй като новата клиника е оборудвана с най-съвременни микроскопи Global, които са в помощ на екипа от лечители. Микроскопите са създадени специално за дентални лекари, специалисти по кореново лечение, пародонтология и хирургия. Те подобряват визуализацията за по-ранна диагностика, поставяйки нов стандарт в стоматологичната микроскопия.
Така всеки пациент може да бъде сигурен и спокоен, че диагностиката и лечението му ще бъдат точни и успешни. Затова посланието, което от ЕО Дент отправят към всички нас, е: „Щастливи усмивки под микроскоп!“
Реализирането на тази цел бе подкрепено от много приятели и усмихнати пациенти. Сред тях великата Татяна Лолова, Йордан Йовчев, Марта Вачкова, Мария Силвестър и Караджов, Веселин Маринов, Нели и Маги от“ Търси се“, Джуди Халваджиян, Ива Давидова и още много други.
Да ги подкрепим и ние и да им пожелаем успех. Защото техният успех е успех и за нашето здраве.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *