Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора Най-четени

Джиджи: Палестинските корени обогатиха живота ми

Джиджи Хадид беляза началото на едно ново поколение супермодели в модната индустрия.

Често наричана „момичето на Instagram“, тя даде старт на вълната млади лица, чиято професия е пряко обвързана с дигитализацията в световен план.

Още по-интересно е, че в кръвта ѝ има палестински корени, което я направи още по-екзотична и искана от големите модни къщи.

Джиджи Хадид е дъщеря на модела Йоланда Хадид и палестинският имотен бизнесмен Мохамед Хадид, а през март е и на корицата на юбилейното издание на Vogue Arabia.

Макар да е дъщеря на модел, животът ѝ не протича точно така, както се очаква.

„Когато бях малка, позирах като модел, но майка ми умишлено ме спря преди това да се превърне в работа“, споделя Джиджи в интервюто.

През февруари 2014 прави своя дебют като модел за Desigual. Оттогава животът ѝ се променя изцяло и до днес, когато е дефилирала за повечето световни модни брандове.

За своите корени тя споделя: „Това, че съм полупалестинка обогати много живота ми. Винаги съм смятала, че децата със смесена кръв имат една двойственост в живота, която е уникална. Мисля, че извън очевидното, като това да израснеш с любов към арабската кухня и традиции, да съм полуарабка ми повлия да съм открита“.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *