Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора

Ненчо Балабанов забавлява благотворително децата от приемни семейства

Актьорът се включи в социалната кампания под наслов „Очаквана ваканция“

Звездата на „Господари на ефира“ , които първи станаха част от социалната кампания „Очаквана ваканция“. Над 30 деца и техните приемни родители бяха настанени в базата на БДЖ в Паничище през пролетната ваканция.

Самият Ненчо Балабанов неотдавна представи клипа към своята авторска песен “Ти избираш”, посветена на децата от приемни семейства, които са и главните действащи лица във видеото.

“За мен беше удоволствие да прекарам време с малчуганите, да се забавляваме заедно и надявам се – да съм ги вдъхновил, да съм им дам малко радост и вяра, че в този живот всичко е възможно и успехът зависи от самите тях“, сподели Ненчо Балабанов.

Децата бяха изключително щастливи от срещата със звездата. „Да видим децата толкова щастливи, прави ии нас щастливи, и сме убедени, че споменът от тази „Очаквана ваканция“ ще живее винаги в сърцата им“, споделиха приемните родители.

Сред забавленията, осигурени от партньорите, бяха посещение на минерален басейн в Сапарева Баня и разходка до древния Цари мали град. Сред забавленията бе и разходка из депото на БДЖ, където имаха възможност да се качат на “царския влак”. Младежите го разгледаха с голям интерес, снимаха се за спомен и споделиха, че са били много радостни през дните на тази „Очаквана ваканция“.

Инициативата “Очаквана ваканция” цели да предостави на деца в нужда възможността да изживеят една незабравима почивка в базите на държавната железница в цялата страна с осигурени транспорт, много забавления и всичко необходимо, за да прекарат една страхотна „Очаквана ваканция“.

“С подкрепата на нови приятели и съмишленици искаме да превърнем инициативата в традиция и във времето тя да достигне до всички деца и техните приемни родители”, коментира изпълнителният директор на БДЖ Никола Василев.

Инициативата е на Националната асоциация за приемна грижа (НАПГ), в партньорство с БДЖ, “Девин”, “Папас олио” и “ЕНЕКОД”.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *