Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Бизнес Бизнес Изборът на редактора Най-четени

Wizz Air празнува своята 15-а годишнина с уникална двудневна промоция

ВСИЧКИ КЛИЕНТИ НА АВИОКОМПАНИЯТА ЩЕ ПОЛУЧАТ ОБРАТНО КАТО КРЕДИТ В АКАУНТА СИ 15% ОТ ОБЩАТА СТОЙНОСТ НА ВСЯКА РЕЗЕРВАЦИЯ, НАПРАВЕНА НА 19 И 20 МАЙ 2019 Г.

Wizz Air, най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа, празнува днес своята 15-а годишнина с вълнуваща 2-дневна оферта*. Всички клиенти на WIZZ могат да се включат в честването на рождения ден на авиокомпанията, като направят резервация на 19 или 20 май до една от 146-те красиви дестинации в нискотарифната мрежа на Wizz Air. Като бонус, клиентите ще получат обратно 15% от общата цена на резервацията, като кредит в WIZZ профила си. Кредитът ще се появи в акаунта в рамките на 24 часа след резервацията.

Независимо дали бихте искали да отидете на първата си морска ваканция за сезон 2019 г. или да посетите държава, в която никога не сте били, днес е идеалният момент да резервирате заслужена почивка и дори да спечелите от това! Обширната мрежа на Wizz Air от България предлага голямо разнообразие от дестинации – от морски перли като Ница, Малага и Лисабон до екзотични туристически дестинации като Дубай, Тел Авив и др.

Wizz Air е водещият авиопревозвач в България от години, като през последната година компанията постигна нови забележителни рекорди в историята си и продължава своя растеж, както на местно, така и глобално ниво. През 2018 г. над 32 милиона пътници са избрали Wizz Air за своите пътувания със самолет. 3 милиона от тях са пътували по българските нискотарифни маршрути на компанията, което е ръст с 20% на годишна база.

Към днешна дата в България Wizz Air има 8 базирани самолета, екипаж от над 310 души, 2 оперативни бази, една в София и една във Варна. Авиокомпанията предлага и нискотарифни полети от Бургас през лятото. Важен момент тази година у нас ще бъде пристигането на още 1 нов самолет Airbus, който ще се присъедини към базата на WIZZ във Варна и стартирането на 6 нови маршрута от морската ни столица. Българските операции на авиокомпанията не само предоставят достъпни възможности за пътуване, но и стимулират местния пазар на труда в секторите на въздухоплаването и туризма, като подкрепят индиректно повече от 2250 работни места тази година в свързани индустрии в цялата страна. Българската мрежа на WIZZ се състои от 48 маршрута до 18 страни.

Андраш Радо, мениджър Корпоративни комуникации в Wizz Air коментира: „Имаме удоволствието да отпразнуваме 15-ата си годишнина заедно с нашите клиенти, предлагайки им една уникална 2-дневна промоция. През последните 15 години нашият професионален и мотивиран екип даде възможност на милиони пътници да открият красотите на Европа и извън нея, и да осъществят пътуванията на мечтите си на ниски цени. Днес Wizz Air свързва 146 дестинации в 44 държави и ние сме амбицирани да продължаваме да разширяваме мрежата си и да правим пътуването със самолет все по-достъпно за все по-голям брой хора.“

*15% важи за общата цена (общата стойност на резервацията, включително цената и допълнителните услуги, закупени по време на резервацията). Възстановяването на средства в размер на 15% е валидно за всички полети и всички дестинации. Тази промоция важи на 19 и 20 май 2019 г. от 00:00 до 23:59 часа Централно европейско време (CET). Имайте предвид, че предложението не може да се прехвърля и важи единствено за индивидуални резервации. Предложението не важи за групови резервации. Предложението не може да се комбинира с никакви други промоции, които засягат цените на полетите. В случай че критериите на промоцията са изпълнени, 15% от стойността на общата цена ще бъде възстановена под формата на Wizz кредит към вашия WIZZ Профил до 31 май 2019 г. и ще бъде достъпна до 15 септември 2019 г. за закупуването на полети на Wizz Air. Няма да се извършва възстановяване на средства към никакъв друг Wizz Профил, освен вашия. Възстановяването на средства не може да се преобразува в пари в брой. Възстановявания на средства се извършват единствено за изпълнени полети. Имайте предвид, че по време на резервацията сумата за възстановяване не се указва на www.wizzair.com. Приложими са Правила и условия за WIZZ Профили. Wizz Plus и резервации, които включват Wizz Flex, не са част от промоцията.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *