Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора

Първият тиймбилдинг на „10 фит минути с Виктор Ангелов“ се проведе в Слънчев бряг

Първият тиймбилдинг на „10 фит минути с Виктор Ангелов“ се проведе в Слънчев бряг.

Виктор Ангелов, който е продуцент и водещ в предаването, успя да събере хора от различни среди, имащи много общи цели.
Сред тях бяха собственика на натуралните продукти Cvetita Herbal, които от няколко години завладяват българския и световния пазар, представителката на Mondo – мъжка мода в София – Михаела Ангелова, бутика който облича водещия.

Интересни и открояващи се лица бяха топ фотографа и режисьор Пейо Пеев- Art Studio Allure by Peyo Peev и асистента му Мартин, невероятнияt Рой Хил, известен като един от най-добрите английски преводачи, графичен дизайнер, монтажист и режисьор(www.3frames.bg ).
В екипа е и зашеметяващата Бояна Бояджиева ( www.2b-consult.com) – един от най-добрите ПР- и с редица отличия в журналистиката. Красавиците на вечерта се увеличаваха- сред тях бе и гримьора Ани Димова, известна и с невероятните си умения и умело върви в стъпките на индустрията.

Най-атрактивният участник, беше тийн идолът на Пайнер – Артьом Анатолиевич- Арти.
Домакинът на събитието е гордият собственик на веригите фитнеси Плюс и на „Мария Ревас“ Бутиков хотел- 5 звездният хотел отговаря на пълните очаквания за лукс, уют и гостоприемство.

Гостите обсъдиха предстоящият сезон на предаването „10 фит минути с Виктор Ангелов“, както и съвместни проекти. На 06.06 ще бъде излъчен последният епизод на първи сезон за предаването. Вторият сезон ще стартира в края на септември.

Гледайте всички гости до сега в Youtube платформата – Viktor Angelov или на „10 фит минути с Виктор Ангелов“.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *