Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора Най-четени

Виктор Ангелов зае мястото на гост в собственото си предаване

Виктор Ангелов зае мястото на гост в собственото си предаване в предпоследния епизод на първи сезон в „10 фит минути с Виктор Ангелов“.

В това предаване, продуцента разкри себе си, като разказа на зрителите и феновете си, неговият личен живот и тайни от кухнята. Един емоционален епизод, в който Виктор Ангелов, даде ясна представа за човека, който е извън ролята в предаването му. Мястото на водещ, зае един от режисьорите и собственик на 3 frames – Рой Хил. Той е един от най-добрите преводачи на английски език, като наскоро преведе в ефир наградите „Оскар“ по Кино Нова.

В епизода освен емоционалната част има и безброй забавни моменти, както и представяне от близо на партньорите в проекта. До участието му като гост в предаването „10 фит минути с Виктор Ангелов“ се стигна след импулсивна реакция на Виктор Ангелов, в която той реши, че зрителите трябва да знаят – какъв човек и екип застава пред тях всеки Четвъртък. В интервюто се разкриват и тайни от кухнята свързани с новия 2 сезон на предаването, който ще стартира през Октомври.

Онлайн шоуто, ще закрие неустоимата рап сензация Диона. Добре позната и от къщата на ,,Vip Brother“, талантлива изпълнителка, закрива по феноменален начин, последния епизод от сезона.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *