Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Food Здраве Изборът на редактора Красота & Здраве Любопитно Най-четени

Жените предпочитат мъже с коремче?

Мъжете, които не избягват физическата активност, но определено предпочитат компанията на бирата и носят телесни последствия от страстта си към нея, могат да дишат спокойно – дамите предпочитат татенцата с леки наченки на шкембе пред мачовците, които ваят коремни мускули в залата за фитнес.

Според резултатите от ново проучване представителките на нежния пол оценяват по-високо собствениците на т.нар. „татково тяло“, отколкото изваяните им в тренировъчната зала събратя, пише в. „Дейли стар“, цитиран от БТА.

Допитването на „Планет Фитнес“, обхванало 2217 души, сочи, че 65 % от участниците – с 8 % повече в сравнение с миналата година, намират за по-секси естествено изглеждащите телесни форми.

Разбивката по полове показва, че 51 % от жените смятат леко шкембестите татенца за по-привлекателни от изваяните мъже. Внушителните 78 % от дамите вярват, че зад „татково тяло“ се крие мъж, който се чувства добре в собствената си кожа и това го прави по-уверен.

Не само дамите, но и нарастващ процент от мъжете „прегръщат“ естествената си визия. 79 % от представителите на силния пол – с 13 % повече в сравнение с миналата година, казват, че приемат телесата си такива, каквито са.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *