Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Изборът на редактора Най-четени Спорт

Зам.-министър Андонов откри благотворителния тенис турнир “ПИК мастърс”

Заместник-министърът на младежта и спорта Стоян Андонов откри благотворителния тенис турнир „ПИК мастърс“. Приходите, събрани от провеждането на турнира, се даряват в полза на детската тенис школа на ЦСКА. Сред участниците на турнира са политици, юристи, лекари, предприемачи и др., които също са сред дарителите на събитието.

„Всяка подобна проява помага все повече хора да започнат да живеят активно, всеки инвестиран лев в спорт е инвестиция в здравето на нацията“, каза Андонов в своето приветствие. Той поздрави Информационна агенция ПИК за благотворителната им кауза.

В спортната надпревара тази година участие взимат рекорден брой участници.

До момента от четирите издания на турнира, са дарени над 20 хил. лв., като тази година „ПИК мастърс“ успя да събере и рекорден брой спонсори, които да подпомогнат каузата. Събраните средства ще бъдат обявени публично на закриването на турнира в неделя и предадени на ръководителите на детската школа.

На откриването на турнира присъстваха още зам.-кметът по направление „Финанси и стопанска дейност” към Столична община Дончо Барбалов и управителят на Националният тенис център Георги Дончев.

 

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *