Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора Най-четени

Първата победителка в Miss Summer Queen FIT 2019 е Ралица Ненова

Ралица Ненова е на 18г от Созопол. Тя е първата победителка в Miss Summer Queen FIT 2019, който е квалификационнен конкурс за финалния Miss Queen FIT . Ралица Ненова грабна сърцата на журито със своята усмивка и чар. Това е и поредното участие на конкурс, в което дамата от Созопол печели първото място.

Преди това Ралица печели Мис Черноморец и Мис казино Роял Палмс, както става и една от 10те Мис България. Виновника за този конкурс- организатора Виктор Ангелов, споделя, че Ралица Ненова е спечелила освен с красота и отлични форми, с поведение описващо една Мис най-подобаващо!

2-ро място зае Силвия Соколова, на която не и достигна малко да покори върха, а трето място бе за Миряна Стефанова, която разби конкуренцията за най-фит форма и обра много от лицата на партньорите, както и лице на Публиката! Така трите миски заемат първите 3 места във финалната девятка на България.

Конкурсът беше белязан с благотворителността, която направи Виктор Ангелов. Той подаде ръка на Тодор Къцаров от Бургас. Прекрасните гости успяха да съберат 790лв. Тошко споделя своята благодарност и че Виктор Ангелов му е като батко и модел за подръжание.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *