Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Бизнес Бизнес Изборът на редактора

EISA отличи HONOR 20 PRO като най-добрия лайфстайл смартфон за 2019-2020

HONOR, глобална смартфон марка, днес спечели награда за „Най-добър лайфстайл смартфон 2019-2020” от Европейската асоциация за изображения и звук (EISA) с HONOR 20 PRO и неговия отличен динамичен холографски дизайн и великолепна четворна AI камера. Това е втората голяма награда на HONOR 20 PRO, след като моделът бе отличен с третата най-висока оценка от DXOMark: 111 точки, по-рано тази година. Като третия смартфон на HONOR с награда от EISA, след HONOR 8 PRO и HONOR 10, HONOR 20 PRO е определен от асоциацията като „отличен избор за онези, които търсят смартфон, който е премиум, гъвкав и също така невероятно стилен“.

EISA похвали HONOR 20 PRO за това, че има „хипнотизиращо 3D градиентно стъклено покритие с алуминиева рамка и изключителна батерия от 4000mAh“. EISA отбелязва също, че „четворната основна камера гарантира незабравими снимки благодарение на 48-мегапикселовия сензор за невероятни нощни снимки, 8-мегапикселовия сензор за телефото изображения, 16-мегапикселовия сензор за ултра широки кадри, а за тези, които имат око за детайла, на помощ идва 2-мегапикселовият сензор за макро фотография. „С всички тези функции в джоба HONOR 20 PRO предлага „пълен набор от флагмански функции на цена, която сигурно ще ви изкуши“.

Създадена през 1982 г., Европейската асоциация за изображения и звук (EISA) е мултимедийна асоциация, която специализира в тестването на потребителски електронни продукти. Наградите на EISA са известни като една от най-престижните потребителски препоръки, които даден продукт може да получи, и са ключов показател за това кои са най-добрите решения за покупка.

Наградата на EISA „Най-добър лайфстайл смартфон 2019-2020“ свидетелства, че HONOR винаги е бил ангажиран да предоставя най-добрите продукти на своите потребители. HONOR е наблюдавал как правенето на снимки и селфита вече е неразделна част от ежедневието на поколенията Y и Z. За да отговори на техните нужди, HONOR 20 PRO идва с камера с отлични възможности при най-различни сценарии. Първият в света динамичен холографски дизайн прави HONOR 20 PRO не просто смартфон, но и моден аксесоар. Освен това капацитетът на батерията от 4000mAh и двойният чипсет NPU могат да ви осигурят плавна употреба и сигурност за цял ден.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *