25.07.2024

Желязна дисциплна за изграждане на битките в „Игри на волята“

100 работни часа отнемат монтажът и демонтажът на препятствията във всяка битка от най-новото приключенско шоу на NOVA. Над 30 души се грижат за създаването и реализацията битки в “Игри на волята“, а за изградените до момента препятствия са използвани приблизително по един тон материал и оборудване за всяка отделна битка.
Игрите се градят и случват без почивен ден, а от средата на август героите на шоуто ще участват не в една, както до момента, а в две битки дневно. Това означава, че екипът, отговорен за тяхното провеждане, ще работи на двойни обороти. За целта е изграден мобилен цех, който обслужва работата на инженерите и строителите на терен.
„Изработката на съораженията за всяка игра (битка) отнема близо 100 работни човекочаса и изисква военна дисциплина. Работим с точни часове, а всяко едно забавяне означава забавяне на целия процес на снимки, който следва след нас. Преди всеки строеж правим конструктивен проект. Всички битки са различни и никога не се повтарят, като те са най-разнообразни – от такива, в които се изисква умение да плуваш, през такива, в които участниците минават по изградени от нас конструкции и трябва да пазят баланс, до такива, които тестват издръжливостта им”, споделя Момчил Манчев – Момо, отговорник на екипа, изграждащ игрите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *