Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора Най-четени

Премиера на сериала „Криза на нежната възраст“

Хитовата продукция впечатлява с атрактивни млади героини и завладяващ сюжет

 

Световна премиера завладява интернет пространството. Предстоят първите два епизода на хитовия руски киносериал „Криза на нежната възраст“. Чуждестранната продукция разкрива препятствията пред три млади момичета, а сюжетът на поредицата впечатлява с драматични и комични ситуации.

Току-що навършилите 18 години Шура, Юлия и Аня са най-добри приятелки. Шура се влюбва в учителя си и в същия ден открива, че майка ѝ се е върнала в семейството, което сама е напуснала преди години. Юлия не може да прекъсне отношенията с гаджето си – полицай, който постоянно ѝ изневерява, а Аня не успява да реши каква кариера иска да преследва. Момичетата са вече пълнолетни. Дали са подготвени да пораснат и да се изправят пред предизвикателствата на живота ще се разбере в сериала. Епизодите проследяват трудните ситуации, през които преминават трите приятелки, с навлизането им в света на възрастните, както и премеждията пред родители им, на които далеч не е по-лесно да се справят с бурните емоции на момичетата.

В ролите на трите главни героини влизат актрисите Мария Поезжаева (Шура), Кристина Исайкина (Юлия) и Ксения Суркова (Аня).

„Криза на нежната възраст“ е всяка сряда от 16 часа във Vbox7.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *