Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора Най-четени

Избраха Super Model Universe 2019

Делегати от пет континента пристигнаха в България за да се впуснат в надпреварата за престижната титла.За да ги подкрепят с тях бяха и родители,приятели и национални директори!

Домакин на фотосесиите, националната и фешън вечер бяха едни от най-предпочитани и награждавани хотели за спа туризъм-Свети Спас и хотел Бор във Велинград. Гражданите на Велинград, както и гостите на хотелите имаха възможност да гласуват за своите фаворити!

Фаворити в националната вечер станаха представителката на Източна Европа и представителят на България.

Фешън вечерта спечелиха Черна гора и Украйна! Всички получиха подаръци от Refan и хотелите Бор и Свети Спас.

На сцената на Sofia Fashion Week бяха обявени и имената на победителите. Те бяха определени от общият збор на оценките. Участниците дефилираха с колекции на световни дизайнери, а награждаването дефилираха със специално създадена колекция на бутик Reserve.

Победители станаха представителката на Малайзия Тхин Йи Ен и представителят на Украйна Роман Буленок. Техни подгласници съответно са истична Европа, Македония, Украйна и Естония при жените и България, Малайзия, Португалия и Индия при мъжете.

Super Photo Model Universe станаха представителката на Черна гора и представителя на Сърбия.Призът Beauty бе за Холандия, а Best body бе присъден на Бенелюкс. Арт директор на конкурса бе Иван Рупчин, а продуцент Меги Савова.

снимки : качество, дизайн точност

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *