19.07.2024

Либидото се проявява като общо повишен жизнен тонус и еротичен интерес.  Не е тайна, че повишеното либидо води до повишено самочувствие, повече енергия и желание за секс.

Фактори, които влияят на либидото

За съжаление редица фактори влияят върху либидото. Някои от тях можем да контролираме, други не. Доста често нежеланието за секс е свързано с хормонален дисбаланс. В този случай е добре да се обърнем към ендокринолог, който да индефицира проблема и да започне лечение.

В повечето случаи обаче, върху либидото влияят външни фактори, като стрес, напрегнат начин на живот, лошо хранене, употреба на алкохол и цигари, анаболни стероиди и лекарства, липса на важни витамини и други елементи, недостатъчен прием на полезни мазнини и куп други липси. Решението е да обърнете внимание на храната и начина си на живот.

Третият и много важен момент е психологическият. Ако се случи  така, че известно време сте с понижено либидо, поради някаква причина и сексуалният акт се е провалил един или повече пъти, след това има много тежка психологическа бариера и още по-често без никаква реална физиологична причина, той се проваля отново и отново.

Какво препоръчваме като решение?

Като част от програмата с по-здравословно хранене, аз включвам една билкова комбинация, над която работихме доста дълго време с Cvetita Herbal, а именно LHS.

Този продукт е една много интересна формула, която е разработена в два варианта – лек либидо стимулант и по-силен с включен екстракт от йохимбе.

Тези две комбинации са в отделни капсули – 2 бели и 2 червени.

Белите капсули съдържат: Епимедиум, Сибирски женшен, Левзея, Сминдух, Коприва.

Червените капсули включват в състава си: Епимедиум, Йохимбе, Сибирски женшен, Левзея, Сминдух, Коприва.

Червените капсули съдържат активното вещество Йохимбин. Те не се препоръчват за лица с високо кръвно налягане и проблеми със сърцето. За сметка на това, белите по никакъв начин не влияят неблагоприятно върху кръвното налягане.

В състава и на двете капсули се включва най-потентната, най-добрата, най-работещата съставка за повишаване на либидото, или по-точно за повишаване на кръвния поток към половите органи, а именно ЕПИМЕДИУМ. Защото много често има желание, но не стига достатъчно кръв там, където трябва и ефектът не се получава. В случая, комбинацията от епидемиум, левзея, женшен, сминдух и коприва прави всичко накуп – повишено желание, повшена възможност!

Другият „магичен“ за мен продукт е СМИНДУХЪТ. Много подценяван, но с уникален ефект върху потентността и качеството на семенната течност.  Повишва значително сексуалното желание, съчетано с по-добра и по-бърза ерекция дава необходимата база за качествен и дълъг секс.

Добавените левзеяженшен и коприва засилват действието на основните съставки и правят продукта завършен и работещ.

За хората, които имат нужда от по-сериозен стимул, по-голям кръвен поток към половите органи и по – добър тонус, червените капсули са перфектен вариант. Но към тях подхождайте с повишено внимание, да йохимбинът работи изключително добре, но може да повиши кръвното налягане, което при здрав човек не се усеща, но ако приемате лекерства или сте чувствителни към стимуланти, придържайте се към белите капсули.

LHS и дамите

Интересното е, че този продукт работи и при дамите. Разбира се, при тях механизмът е малко по-различен и честно казано нямам наблюдения в детайли, а само обратна връзка за положителен ефект върху сексуалното желание и тонуса.

Всеки може да пробва LHS на Cvetita Herbal, тъй като това са билкови екстракти, които няма как да навредят, а могат само да помогнат. Опаковките са малки, дискректни и цената не е висока.

Заслужава си да опитате!

Източник: kiriltanev.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *