Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора Най-четени

Лейди Гага се отърва без контузии след падане на концерт

Лейди Гага увери феновете си, че е добре, след падането си от сценатата в Лас Вегас.

Поп дивата падна лошо със свой фен от публиката по време на концерт. В Инстаграм профила си тя пусна рентгенова снимка на ръката си, в която показва, че всичко е наред.

След скенера, който е направила на цялото си тяло, тя написа, че няма нищо счупено и успокои фена си, който я изпусна и допълни: „Единственото нещо, което трябва да се направи е да монтираме няколко стъпала на проклетата сцена, за да мога да се кача отново. Ти добре ли си? Не унивай. Всичко е наред! Вината не е твоя, така че продължаваме напред!“

По време на концерта 33-годишната певица извикала на сцената един от редовните посетители на концертите ѝ. Докато е пяла, тя е скочила върху него и обвила краката си около кръста му. Каскадата обаче продължила само секунда, след което двамата са паднали през ръба на сцената. Според очевидци явно Лейди Гага е била с по-малко късмет, тъй като тя е паднала по гръб, а зрителят –  върху нея. Все пак певицата явно се е отървала без контузии, тъй като веднага се е изправила на крака и се е качила отново на сцената, за да продължи изпълнението си.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *