Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора

Д-р Полина Паньова представя най-новия хит в областта на неоперативна пластика

Доктор Полина Паньова се завърна от Англия, където бе част от гостите на престижния форум CCR Expo. Събитието събра в Лондон лекари и пластични хирурзи от цял свят. Като един от най-добрите специалисти в областта на естетичната медицина у нас д-р Паньова, заедно с колегите си се включи в интензивното обучение и живи демонстрации в сферата на последните новости в естетичната медицина.
Красивата лекарка получи сертификат, който й дава право да прилага всички нови методики в тази област. Като представител на Skin Professional Dead Sea Cosmetic за България и Европа и водещ специалист в областта на естетичната медицина, д-р Паньова вече провежда поредица от курсове, обучения и семинари, на които представя пред лекари, козметици и пластични хирурзи, най-новият хит в областта на неоперативната пластика, а именно пластичен масаж с лифтинг и моделиращи авторски техники по европейски и световни тенденции, както и всички техники свързани с проблемната кожа.
Освен това д-р Паньова има приемни часове за консултации или индивидуално обучение по всички теми от света на хармонията и красотата.
Желаещите да се запишат могат да го направят в офисите на Skin Professional в София и Варна и на телефони: +359 2 4444 217 +359/ 88 544 4421 +359 52 788 888. Местата са ограничени.
През февруари в България с лекции и семинар ще гостува и Д-р Аш Лабиб, световен лидер в областта на неоперативната ринопластика и представител на Skin Professional Dead Sea Cosmetic за цял свят.
Д- р Полина Паньова е доктор по дерматология, ендокринология и специалист по контурна пластика. От месец тя е главният лекар на „Skin Professional Bulgaria“ за България и Европа. У нас фирмата има филиали в София и Варна, но в САЩ и Израел се радва на изключителна популярност от 12 години.
Д-р Полина Паньова има впечатляваща професионална биография. Завършила е медицина с медал и пълно отличие Виницкия национален медицински университет „Николай Пирогов“ в Украйна. Завършва клинична ординатура, ендокринология и специализира дерматология. Специализирала е пластична хирургия всяко лято, в продължение на пет години, в Никозия Кипър.

Около името на Полина Паньова се заговори и през лятото на 2019г., когато тя грабна титлата „Мисис Трансконтинентал“ в престижия международен конкурс, който се проведе в Атланта, щата Джорджия.
Красивата лекарка не се явява на конкурс за красота за първи път. Миналата година тя печели „Мисис България Трансконтинентал“.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *