Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора Най-четени

Скарлет Йохансон се завръща към емблематичната си роля на „Черната вдовица“

Черната вдовица най-после се сдоби със самостоятелен филм, а Скарлет Йохансон се завръща като емблематичната едноименна героиня.

„Черната вдовица“ разказва драматичната и емоционална история на Наташа Романоф и нейния път от опасен наемен убиец на КГБ, през агент на ЩИТ, до лидер на сломените Отмъстители и в крайна сметка до саможертвата ѝ в името на спасението на половината от живите същества във Вселената, унищожени от Танос.

Действието на Черната вдовица се развива малко след събитията от „Първият отмъстител: Войната на героите“, когато Отмъстителите са разединени, а част от тях са в немилост, включително и Черната вдовица. Наташа Романоф бяга от закона. Тя за първи път в живота си е оставена да действа свободно и сама да взима решения за съдбата си. Но ще трябва да се изправи срещу демоните от мрачното си минало.

Скарлет Йохансон споделя: „Не исках да е поредната история за раждането на герой. Исках да е нещо истинско, което се връзва с героинята. Надявам се филмът да е едновременно експлозивен и динамичен, с всички страхотни елементи на жанра, но и да разглежда теми като съмнение, срам, съжаление…“

Първият трейлър на „Черната вдовица“ предлага визуално пиршество, екшън и драма, напрежение и мистерия и една красива и разтърсваща история. Срещаме се с най-различни хора от миналото на Наташа, сред които са руският еквивалент на Капитан Америка Червеният пазител и Йелена Белова, която също е опитна Черна вдовица и е като нейна родна сестра. Какво точно свързва тези герои, кой е враг и кой приятел ще разберем догодина.

„Черната вдовица“ е в родните киносалони от 1 май 2020 година.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *