Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора Най-четени

Киро Скалата срещу лъжата в конкурсите

Борба за промяна в стандартите и сценария на конкурсите за красавици започва продуцента и фитнес гуру Кирил Вълчев Скалата, за новото шоу мис Търновград, който ще се проведе този петък в хотел Рая Гардън. 
“ Всички се уморихме от лицемерието и лошия пример в конкурсите за красавици. Тази над 20 годишна тенденция наложи порочната си практика сред цялото общество. В това лекомислие и аз имам пръст, щом до сега не съм се опитал да го променя. Тъжното е днес, че рекламата на опаковка без съдържание продължава, много често това съдържание е дори отровно. Липсата на умения, познания и качества превръща младите красавици в лесна плячка на сводници, дилъри и нелицеприятни плащачи. За това ми се иска в бъдеще организаторите на конкурси да изпробват от новите ми идеи. Вечерта на талантите е стимул и вдъхновение за участнички и публика да практикуват изящни изкуства ежедневно за да усъвършенстват  душата и сетивата си. Кулинарната вечер ще разкрие полезността и нуждата от умения в кухнята а спортния тур ще завърши идеята са стремец към цялостно усъвършенстване. Надявам се идеите ми да бъдат посрещнати радушно“, споделя Кирил Вълчев.

Сред журито и гостите ще присъстват популярни лица от светския живот и бизнеса. Протоколите от гласуването ще бъдат публикувани в социалните мрежи.

Избор на рекламно лице и специaлни награда и подаръци са предвидени от :
Inter Hotеl Велико Търново, Auro LEADER, City COLOR-usa, club JACK, хотел-механа ТРУХЧЕВ-гр. ЕЛЕНА, Аctive CHOICE NATURPHARMA, ресторанти BIANCO, фитнес POWER & MOTION, LimosBG и Сvetita Herbal.

Професионален грим от: Мис България Бюти- Ирена Ангелова

Медийни партньори :
Darts news, Paragraf 21, 2B-Consult,  телевизия Аlfa TV, DSTV, Sportal ТV, Deimos ТV, вестник Янта Днес, cписание „Слава“, вестник „19 мин“, Plovsivski Novini, Novinite BG, Alternativ MEDIA.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *