Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора Най-четени

Колин Фърт се раздели с жена си след 22 г. брак

59-годишният Колин Фърт и 50-годишната Ливия Джуджоли са се разделили след 22 години съвместен живот. Те отглеждат двама сина.

„Колин и Ливия се разделиха. Те поддържат приятелски отношения, любовта към децата не спира да ги обединява. Те умоляват личния им живот да бъде оставен на мира. Няма да им следващи коментари“, цитират медиите представители на двамата съпрузи.

Преди две години бракът на Фърт и Джуджоли преживя трудно време. Тогава Ливия призна, че е имала връзка с журналиста Марко Бранкачия. През март 2018 година представител на двамата съпрузи поясни, че по време на непродължителната раздяла с мъжа й Ливия имала роман с друг мъж.

Бранкачия отправи на Фърт доказателство за неверността на съпругата му. Колин отвърна със съчувствие на този ход от страна на Марко, изоставен от Ливия.

„Вие ме накарахте да страдам. Но аз знам, че вие също страдате“, написа актьорът на своя съперник.

„Бях много зъл и разстроен и му изпрати писмо, в което имаше моя снимка с Ливия. Исках да знае какво е станало. А в отговор получих писмо, в което видях състрадание и разбиране“, разказва Марко Бранкачия.

Въпреки това, Колин и Ливия се обърнаха към полицията, обвинявайки журналиста в преследване.

След огласяване на историята Фърт и Джуджоли не се разделиха. Те бяха заедно на светски събития и се подкрепяха взаимно.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *