25.07.2024

Николета Лозанова изкопира Новата Мис Плеймейт Михаела Тодорова

Инстаграм триковете на Николета Лозанова явно свършиха и плеймейтката започна да копира новите звезди. Този път Николета копира не кой да е, а новата Мис Плеймейт Михаела Тодорова. През последните дни Ни Ло пусна в мрежата няколко горещи снимки, но една от тях събра вниманието не само заради формите на моделката.

Наблюдателни фенове забелязаха, че фотосът на Николета е досущ като снимката на Мис Плеймейт 2019 Михаела Тодорова от морската ѝ ваканция през август тази година. Плеймейтката на 2019 г. прекара незабравими дни и луди нощи на гръцкия остров Миконос. Тя не пропусна да сподели и горещи кадри от своята почивка, които наистина ни оставиха без дъх. Очевидно това не е убягнало и на Николета, която от доста време търси как да си възвърне позабравената слава.

На един от фотосите си Ни Ло е копирала почти изцяло тоалета и бекграунда от снимката на Михаела, а позата е едно към едно. Явно Николета вече се е изтощила да бъде оригинална и без свян копира чуждите снимки. По всичко си личи, че старата плеймейтка усеща Михаела Тодорова като заплаха и има защо. Новата Мис Плеймейт не спира да демонстрира невиждан сексапил.Михаела детронира Ни Ло и вече е новата любима плеймейтка на България.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *