Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора Най-четени

Били Айлиш ще изпълни тематичната песен в „Смъртта може да почака“

Тази седмица музикалният свят на 25-ия филм за легендарния Джеймс Бонд беше белязан от изключително важни новини. Смъртта може да почака ще бъде не само емблематичен момент от историята на най-иконичния франчайз в цялата киноиндустрия, но ще подари на зрителите привилегията да се насладят на изкуството на двама от най-популярните и талантливи артисти на нашето време – американската звезда Били Айлиш, която през 2016 година дебютира на световната сцена и я покорява с таланта си, както и знаменитият немски композитор Ханс Цимер, носител на „Оскар“ и създал музика за повече от 120 филма.

„Имаме щастието да съобщим, че Били и Финиъс О’Конъл (по-големият брат на Били) са написали невероятно въздействаща и трогателна песен за Смъртта може да почака, която бе създадена перфектно, за да работи в рамките на емоционалната история на филма“, заявиха Майкъл Г. Уилсън и Барбара Броколи, продуцентите на 25-ия филм за Бонд. Били Айлиш е само на 18 години, а вече е мултиплатинен изпълнител и носител на „Грами“.

„Невероятно е да бъдеш част от всичко това. Да имаш честта да създадеш тематична песен за филм, който е част от такъв легендарен франчайз. Това е най-готиният франчайз, съществувал някога. Все още съм в шок“, споделя Били Айлиш. А нейният брат, заедно с когото създават песента, добавя още: „Да пиша песен за Бонд, е нещо, за което съм мечтал цял живот. Няма по-силно обединяване на кино и музика, както при Goldfinger и Live And Let Die от франчайза за Бонд. Чувстваме се късметлии да имаме малка роля в такава мащабна и обичана продукция.“

„Малко имат честта да бъдат избрани за създаването на тематична песен за филм на Бонд. Аз съм огромен фен на Били и Финиъс. Тяхната креативна цялост и талант са недостижими и нямам търпение публиката да чуе какво са сътворили – те са нова световна перспектива, чиито вокал ще остане за следващите поколения“, каза и режисьорът на Смъртта може да почака Кари Фукунага.

В Смъртта може да почака плановете на Джеймс Бонд за заслужена почивка отново са нарушени от поредната опасна мисия, възложена от ЦРУ. А този път може би и най опасната. Но очаква ли някой агент 007 да предпочете спокойствието? Залогът е голям, желанието за справедливост също. А това означава единствено, че филмът гарантира разтърсващи емоции и много адреналин!

 

Наистина ли Смъртта може да почака? Ще разберем всичко на 8 април в кината и IMAX.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *