Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора Най-четени

Ученици от Криводол с награда от ВИП Комюникейшън за родолюбива дейност

Агенцията прави благотворителна томбола за тях на 28 януари в „Траянини Кошари“  

Децата от община Криводол, участващи в инициативите на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни, се включват в каузата на агенция за публични комуникации VIP COMMUNICATION – „Искам да остана в България“. Те подготвиха есета, с които мотивират и връстниците си да останат в Родината си, а наградите ще бъдат обявени по време на традиционното новогодишно празненство на агенцията на 28 януари в емблематичния ресторант „Траянини кошари“.

Преди дни криводолските ученици дадоха пример за родолюбие и чест – 7-класникът Николай Иванов и 8-класникът Иван Иванов от СУ „Св.св. Кирил и Методий“, които са активисти и в клуба по шах и тенис към МКБППМН, споделят с преподавателите си за намерен камък до р. Въртешница (р. Лева). Заедно с обществения възпитател М.Крумова отиват до реката и установяват, че е ценен артефакт. Със съдействието на „Симекс“ ЕООД експонатът е транспортиран до РИМ – Враца и предаден с акт № 606/17.01.2020 г.

 
Освен благотворителна кампания с предмети на любими звезди от сцената и екрана, на събитието ще бъде представен и новият календар на агенцията. Гостите ще бъдат посрещнати от управляващите съдружници – Патриция Кирилова и Дончо Георгиев.
През март те подготвят шестото издание на годишните награди Balkan Business Awards 2020, а през май – Национални Медицински награди.
Традиционните журналистически награди ще закрият през юни летния събитиен сезон в София, за да може Морските Оскари да триумфират на Черноморския бряг през юли.
Най-добрите компании в луксозното строителство ще бъдат отличени през октомври 2020. Туризмът, като най-важен сектор в развитието на Балканите, ще представи своите значими постижения през декември в София с шестото издание на Балканските Награди за Туристическа Индустрия 2020.
За гостите ще има много музикални изненади, както и впечатляващи подаръци. Партньори на събитието са лидерите в дигиталния печат ФРЕШ Принт, козметичният гигант Рефан, изследователският екип „Руните говорят“ с омайното вино на Севт по древна българска рецепта и други. 
 В томболата ще има истински уникати – авторски ръчно изработени бижута, плетива и аксесоари на   DiYon Art, златни бижута по древна българска технология от „Магията на Българската роза“, картини с енергиен заряд, любими предмети на родни знаменитости и много други. А Мисис България 2019 Марина Цветанова ще предостави ваучери от нейни онлайн магизин за италианска мода – www.rinaldi.bg.
„Траянини Кошари“ връщат към нов живот един от най-емблематичните ресторанти в София, който неотдавна отвори врати напълно обновен и с бутиково меню, запазило непреходността на българските традиции. Създателите на брандове като „Ла Катедрале“, „Катедрале дел Мар“ и „Текеро“ показват високо ниво и в българската традиционна кухня.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *