20.07.2024

Матего с втора песен заснета в централен Лондон

Младият изпълнител снима второто си видео в Лондон

Ново име на музикалната сцена у нас дава сериозна заявка за успешна кариера. „Свят изпепелен“ е името на втората песен на изгряващия изпълнител Mattego, а локацията на снимките за видеото е Лондон.
„Идеята за записването на песента дойде, когато изживявах емоционален за мен период в живота ми и единственото нещо, което можех да правя с удоволствие беше да пиша текстове на песни. Радвам се, че успях да събера себе си и да създам нещо, от което сега съм горд“, разказва за проекта си Матего.
Клипът е заснет в централен Лондон и в китна английска провинция, където се намират красивите и величествени скали на Доувър Клифс. Режисьор на лентата е Ивайло Георгиев, а самото видео към „Свят изпепелен“ вече може да се види във всички платформи за видеосподеляне.
Музикалният старт на Матего тепърва започва и неговите очаквания са да предостави на публиката нещо напълно различно като творчество.


Кой всъщност е Матего?
Това е псевдонимът на млад българин, който доскоро е живял в САЩ и Барселона. Прибирайки се в България обаче решава да отвори нова страница в живота си.
„Да създам образ, който никой не е очаквал за българския пазар, за мен е задължение и задача“, отсича той. Дебютното му парче “Живей” бе реализирано в края на лятото и след като получи положителни оценки от меломаните, Матего стремглаво реши да продължи реализацията си в музикален план. “Музиката и сензацията са ми във вените”, категоричен е още дебютантът.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *