Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Изборът на редактора Общество Последни новини

128 снегорина са чистили софийските улици тази нощ

128 снегопочистващи машини са работили през тази нощ в София, съобщиха от пресцентъра на Столичната община.

Обработени със смеси против заледяване са всички улици, по които се движи масовия градски транспорт, извършват се обработки и на пътните платна във вътрешнокварталните улици.

В момента тече поредна обработка на пътните платна на Южната дъга опесъчават се пътищата в парк „Витоша“ – Драгалевци- Алеко и Бояна -Златни мостове. Екипи на ангажираните с почистването фирми продължават работата във вътрешно-квартални улици в районите Овча Купел, Люлин, Младост, Витоша, Панчарево, Красно село- опасни и стръмни участъци и вътрешно-квартални , в Илиянци- връзката с Околовръстния път,Връбница, Триадица, Искър и Нови Искър. В момента тече почистване на спирки и подлези . Екипи на дирекция Аварийна помощ и превенция и Столичния инспекторат извършват обходи, за да контролират състоянието на пътищата в града.

Изпълняват се всички маршрути на градския транспорт. Напомняме на водачите да излизат на пътя само с добре оборудвани за зимата автомобили, както и да шофират със съобразена с пътните условия скорост.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *