Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора Най-четени

Д-р Соломон Паси поема щафетата в „Absolut Culture Shock“

Държавникът, известен с необикновения си подход и хуманитарните си проекти е новият участник в Absolut Culture Shock.

 

Мотивиран от каузата “Do Not Dink & Drive!” и вдъхновен от идеята на Absolut, че музиката е създадена да обединява и провокира, един от съвременните ни държавници-визионери, д-р Соломон Паси, поема щафетата в Absolut Culture Shock. Собственикът на може би най-известния трабант ще застане зад пулта на столичния Carrusel Club на 15 февруари 2020 г. Само за една нощ той ще се превърне в диджей, за да ви потопи в любимите си музикални парчета с абсолютна математическа прецизност.

 

Неговата плейлиста подготвена в екип с маестро Богдан Томов ще узнаем едва на самото събитие, но ще включва легендарни парчета от 60-те, 70-те, 80-те и 90-те. Едно е сигурно –  д-р Соломон Паси и гостите му ще участват в голямото предизвикателство да излязат от комфортната си зона и да покажат, че музиката събира хората, а не ги разделя. Както винаги, гостите ще се насладят и на специални Absolut коктейли и игри с награди, а един от победителите, който отгатна, че д-р Соломон Паси е четвъртият участник в „Absolut Culture Shock“, ще има възможността да се запознае с него.

 

В шокиращите партита на Absolut вече участваха с неповторим успех звездата Руши, попфолк дивата Деси Слава, както и легендата на българската поп музика Маргарита Хранова. Всички те изненадаха феновете си, представяйки музиката, която ги вдъхновява, в неочаквани и нестандартни за тях столични заведения. Но за първи път предстои да видим български държавник, реформатор и будител зад пулта.

 

Културен шок е състоянието, в което човек изпада, когато се сблъска с нова за него култура. В нашите ширини предпочитанието към различни видове музика оформя стереотипи, води до поставянето на етикети и предизвиква разделение между хората. От няколко месеца Absolut се бори за повече толерантност между публиките на различни музикални стилове. Пет известни, добре познати и тотално различни български личности влизат в ролята на диджеи в неочаквани и нестандартни за тях места. Абсолютната петорка се състои от известни актьори, изпълнители от различни жанрове и, както стана ясно, български държавници.

 

Именно това е „Absolut Culture Shock“ – една кампания в името на сблъсъка, който създава по-отворен и по-свързан свят.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *