Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора Най-четени

Били Айлиш представи пилотната песен към „Смъртта може да почака“

Точно на 14 февруари, дебютира дългоочакваната пилотна песен към суперпродукцията на 2020 година Смъртта може да почака. Още с новината, че феноменалната Били Айлиш е автор и изпълнител на произведението, феновете по целия свят изгаряха от нетърпение да станат свидетели на уникалната колаборация между един от най-популярните и емблематични филмови франчайзи в света и почерка на съвремието в лицето на Били.

Песента носи заглавието на 25-ия филм за легендарния Джеймс Бонд „Смъртта може да почака“ и е продуцирана от по-големия брат на Айлиш Финиъс О’Конъл заедно със Стивън Липсън. Оркестралният аранжимент е дело на композитора на музиката на Смъртта може да почака Ханс Цимер заедно с Мат Дънкли, а китарата в произведението е на Джони Мар. Посланието и емоционалният заряд нареждат „Смъртта може да почака“ достойно до предходните емблематични хитове, превърнали филмите от поредицата в наистина уникални продукции.  И както сподели Финиъс О’Конъл: „Няма по-силно обединяване на кино и музика, както при Goldfinger и Live And Let Die от франчайза за Бонд. Чувстваме се късметлии да имаме малка роля в такава мащабна и обичана продукция“.

Възхищението от песента споделят и продуцентите на филма Майкъл Уилсън и Барбара Броколи: „Били и Финиъс написаха невероятно мощна и трогателна песен за Смъртта може да почака, която перфектно пасва на емоционалната история на филма.“

„Малко са изпълнителите, имали честта да запишат тематична песен за Бонд. Аз съм огромен фен на Били и Финиъс. Тяхната креативна цялост и талант са единствени по рода си и нямам търпение публиката да чуе какво са създали – свежа нова перспектива, чийто вокал ще отекне за следващите поколения.“, заяви с ентусиазъм и режисьора на филма Кари Фукунага.

Песента ще бъде представена за първи път на живо от Били Айлиш и Финиъс О’Конъл на наградите БРИТ в Лондон на 18 февруари. Участие ще вземат Ханс Цимер и Джони Мар.

Били Айлиш не спира да покорява върхове от самото начало на кариерата си и съвсем заслужено се превърна в един от най-забележителните изпълнители на нашето време, в чиято енергия и стил се припознава цяло едно поколение. Същият този заряд талантливата суперзвезда пресъздава и на пилотната песен към 25-ия филм за Бонд, а сега остава единствено да се насладим на тази невероятна симбиоза между музика и кино на 8 април в кината на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *