Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора Най-четени

ТИТА крие тайни таланти

Освен че умее да готви, ТИТА е завладяна от ново хоби – ските

 

Предизвикана от NESCAFÉ 3in1 и кампанията „Разбий представите, покажи таланта си“, ТИТА се осмели да разкрие кои са нейните таланти извън сцената. „Готвя от 9-годишна, благодарение на баба ми, която е най-доброят кулинар за мен“, призна изпълнителката.

Най-вкусни за нея са „забранените“ пица и паста, а от десертите се изкушава винаги с шоколадово суфле. От скоро е преминала към здравословен начин на живот, което е трудно с оглед на динамичното й ежедневие, непрекъснати разнообразни ангажименти и много пътувания. Но се старае и успява. И в тази среда скритият й талант, че може да готви й помага, защото макар че времето й да е ограничено, тя продължава и го прави с удоволствие, особено когато е за близките й хора. А когато храната е приготвена с любов за любим човек, това вече е гаранция за добре прекарана вечер и за моменти, за които си струва да отделиш от свободното си време, колкото и да е малко то.

Освен храненето, напоследък ТИТА е увлечена и по спортните активности. Извън фитнес залата, тя е запалена по ските. Това го доказа и миналата събота в Боровец, където се включи в първото зимно издание на Нестле за Живей Активно!, като даде личен пример, че зимните спортове не трябва да бъдат пренебрегвани.

Тя призова своите почитатели да не се отказват от мечтите си и да разкрият кои са техните силни страни. Остават 10 дена до крайния срок – 15 март, за участие в кампанията на NESCAFÉ 3in1 „Разбий представите, покажи таланта си“. Всеки, навършил 16 години, може да участва със свое видео, а правилата са на nescafe.bg

10 от 20-те най-харесвани клипа ще бъдат победителите, които получават по 2020 лв., за да развият своя талант.

NESCAFÉ3in1 #chatbeforeyoujudge

 

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *