Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора Най-четени

Сериалът “Господарят на илюзията” тръгва от 25 март

Професионален маг-суперзвезда разплита най-сложните случаи на ФБР

От 25 март по bTV Action стартира излъчването на нов завладяващ сериал с елементи на криминална драма и мистерия – “Господарят на илюзиите” (Deception). Всяка делнична вечер от 20:00 часа, магът – суперзвезда Камерън Блек ще пренася умението си да прави илюзии в разплитането на едни от най-сложните случаи и престъпления на ФБР. Използвайки умело всеки трик и дори измисляйки нови илюзии, според ситуацията, той ще помага на правителството да хваща най-неуловимите престъпници.

В главната роля на чаровния маг-консултант – Камерън Блек, зрителите ще видят харизматичния, ловък и енергичен Джак Кътморе – Скот (Jack Cutmore-Scot). Сред звездите на сериала е и любимецът на публиката – Вини Джоунс (Vinnie Jones) в ролята на Гюнтер Густафсен. Сценарист и изпълнителен продуцент на поредицата е Крис Федак (Chris Fedak), а част от екипа са още изпълнителните продуценти Грег Берланти (Greg Berlanti), Мартин Геро (Martin Gero) и Сара Шехтер (Sarah Schechter).  Илюзионистът Дейвид Куонг (David Kwong от “Now You See Me”) също е копродуцент на сериала и главен консултант по използваните илюзии. Режисьор е Дейвид Нутер (David Nutter), който е и изпълнителен продуцент, а поредицата на Berlanti Productions и Quinn’s House е специално създадена за Warner Bros. За да се подготви за ролята си Jack Cutmore-Scott работи с магьосниците Дейвид Куонг и Франсис Меноти, от които се учи как да изпълнява магическите трикове в сериала.

“Господарят на илюзиите”

Когато кариерата му е съсипана от скандал, пред магьосникът – суперзвезда Камерън Блек има само едно място, където може да практикува изкуството си на измама, влияние и илюзия и това е Федералното бюро за разследвания. Използвайки всеки трик и измисляйки дори нови, той помага на правителството да разреши престъпления, които опровергават всяка логика и обяснение. Така, Блек се превръща в най-необикновеното, тайно оръжие на ФБР, което използва нестандартните си умения  при разрешаването на случаи от най-висока трудност. В същото време, докато е консултант-илюзионист, Камерън Блек ще продължи да храни егото си, като поставя най-големите илюзии в кариерата си пред публика.

С чувстов за хумор, завладяващ, интересен и изключително динамичен “Господарят на илюзиите” ще посвещава зрителите bTV Action в тайнството на илюзиите – всяка делнична вечер от 20:00 ч.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *