Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора Най-четени

Елтън Джон: Осъзнахме колко сме егоистични

„Извънредното положение ни дава възможност да се замислим над всичко и да осъзнаем колко сме егоистични, включително и аз. Сега наистина можем да прозрем истинския смисъл – любов, щедрост и обединение“, заяви Елтън Джон по повод разпространението на коронавируса. Той даде интервю за предаването на популярния дисководещ Жейн Лоу, където разказа какво прави по време на социална изолация.

По думите на певеца, пандемията ще обедини хората и ще ги накара да се замислят повече над малките неща в живота.

„Сега хората ще прекарат повече време със семействата си, отколкото когато и да е било. Аз се наслаждавам на всяка секунда, защото обикновено не сме заедно за толкова дълго. Всеки миг е от значение“, коментира той.

Елтън Джон бе един от първите, които се включиха в предизвикателството #IStayHomeFor. Със своя публикация във Facebook, той изтъкна, че остава в своя дом, за да предпази половинката си Дейвид Фърниш и двамата си сина – Закари и Елайджа.

„Запълваме изолацията си с много бордови игри. Чудесно е, че имам възможността да прекарам толкова време с момчетата ми, защото, дори и когато са с мен на турне, пак не е достатъчно. В момента сме неразделни и е фантастично. Измина само една седмица, след още една ще видим какво е положението“, споделя още той за престоя си у дома. 

Изпълнителят посочва, че музиката е онова, което му дава кураж в трудни моменти. По думите му, въпреки че не може да пее за своята публика, той слуша любимите си парчета и вярва, че скоро ще бъде отново на сцена.

Заради коронавируса, Елтън Джон отмени концертите от прощалното си турне „Farewell Yellow Brick Road“.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *