Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора Най-четени

Орлин Павлов пусна концертно видео с послание Можем#Заедно

Емблематичната песен на Любо Киров, Владимир Ампов – Графа и Орлин Павлов „Заедно“ се сдоби с нов клип с послание Можем#Заедно.

 

Видеото е запечатало живото изпълнение на тримата артисти по време на първия плаващ концерт на Орлин Павлов, проведен в Гребната база в Пловдив през 2019 г. и  емоцията на близо 12-хилядната публика. Вплетени са и  сантиментални сцени от филма „Завръщане“ (по време на концерта беше заснета в реално време  финалната сцена на  филма ).

 

С актуалното видео артистите ни призовават, че  Можем#Заедно, и ни вдъхват кураж и сили в тревожната ситуация на социална и професионална изолация. Това не е просто кауза, Можем#Зедно е всичко, от което имаме нужда в момента: музика, общност, разбиране, съпричастност, емпатия и лична отговорност към всеки един от нас. Да, Можем#Зедно.

 

Орлин Павлов ни споделя: „Точно в този труден момент, момент на изпитания, музиката е тази, която ни обединява, спасява, пренася на места, на които сме били и искаме да бъдем. Тя е машината на времето, която е свързана директно с душата и нейните фини настройки за живот. Чрез нея сме заедно, като в една обща музикална матрица в различни жанрове, но с еднакви пориви, по-устремени и търсещи свобода, съобразявайки се със случващото се в целия свят! Каквото и да става, каквото и да се промени, музика ще има! И тя ще ни спасява винаги! Заедно сега, за да има утре!”

 

По-лесно е да направим нещо малко, но за друг! Можем#Зедно!

 

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *