Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Изборът на редактора Най-четени Общество

Шофьорите да се движат с повишено внимание по АМ „Струма” от 92-ри км до 97-ми км

Днес – 14 април, шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост по АМ „Струма” от 92-ри км до 97-ми, между п.в „Зелен дол” и п.в. „Благоевград – Юг”,  поради монтаж на мантинели.

Утре до 18 ч. се ограничава движението по път I-1/E79 София – Кулата при 383-ти км в Кресненското дефиле, поради ремонт на пътната плоча и асфалтовата настилка на мост над р. Струма. Трафикът преминава по спомагателен път в близост до съоръжението.

До 15 април се ограничава движението по обходния път на Монтана от пътната връзка при южния изход на града с път I-1 Монтана – София  до пътния възел с път II-81 Монтана-Лом, поради ремонт на участъци от асфалтовата настилка. Движението ще се пренасочва по път II-81 Монтана – Лом в чертите на Монтана. Участъкът се регулира с пътни знаци и сигналисти.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

 

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *