Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора Най-четени

Съпругите от „All Inclusive“ изчезват безследно

По следите на Елена, Марияна, малкия Сашко и караваната този петък от 20:00 ч. по NOVA

 

 

Ситуацията в сериала на NOVA „All Inclusive“ става истински напечена тази седмица. Събуждайки се, мъжете с ужас констатират, че караваната я няма. Заедно с нея безследно са изчезнали жените и малкият Сашко (Силвестър Велячки). Телефоните им са оставени на място и никой не може да се свърже с тях. Липсва само този на Надя (Йоанна Начева), която очевидно съвсем рано сутринта се е измъкнала в посока Залива на костенурките.

 

Силно притеснени, Христо (Ненчо Балабанов) и Пламен (Любен Кънев) незабавно тръгват по следите на половинките си и детето, като около тях се завихрят изключително комични и непредвидими събития. В цялата суматоха, в хотела на проверка пристига и неговият собственик, което изправя на нокти управителя Парушев (Петър Калчев). Обратното броене започва и в щуро състезание с времето, отчаяните мъже се натъкват на подозрителни улики, които ги водят по стъпките на изчезналата каравана.

 

В дивия залив екоактивистите се срещат с последствията от своите протести в защита на българската природа. Някой иска да ги накара да замълчат и да приемат бетонирането на поредния красив плаж на Черноморието. Дали ще успее и какви стъпки ще предприемат Мартин (Алекс Иванов) и неговите приятели срещу натрапниците, изненадали ги в импровизирания къмпинг?

 

Единствена Евдокия (Нели Монеджикова) се радва пълноценно на вече безоблачната си почивка. Мъдрият местен рибар Чефо (Любомир Бъчваров) постепенно разкрива пред нея неподозирани черти от своя характер, които все повече я впечатляват. Двамата споделят общото си увлечение към поезията и откриват, колко по-красив може да бъде един миг, когато е споделен със сродна душа. Склонна ли е Евдокия, дълбоко ранявана в миналото, да възвърне отново доверието си в мъжете или е твърде късно – това ще стане ясно в петък, от 20:00 ч. по NOVA.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *