24.07.2024

Стратегия и жертвоготовност в „Един за друг“ този уикенд

Демонстрирайки сила, много съобразителност и грация, участниците ще трябва да защитят своите половинки в повече от екстремни ситуации тази събота и неделя от 20:00 ч. в „Един за друг“ по NOVA.

В последния епизод на риалити формата водещият Емо Чолаков отново изненада всички като съобщи, че няма да има отпаднала двойка. Така Божидара и Деян, които останалите участници избраха да напуснат надпреварата при елиминации срещу Елена и Пламен, получиха втори шанс да докажат, че са един за друг.

Приближавайки се към финала на играта, изпитанията пред участниците стават все по-динамични, предизвикателни и много интересни. Още тази събота мъжете ще се превърнат в главни герои в екшън филм и ще трябва да покажат своите стратегически умения във важна мисия. Пренасяйки на носилка жените, те ще ги защитават от вражески пейнтбол огън. Колко от тях ще успеят да разкрият изключителни тактически умения и физическа подготовка?

Изпитанието за дамите на пръв поглед ще включва демонстрация на завидна пластичност, преминавайки през лабиринт от лазери, за да спасят половинката си от заключена стая. Това, което остава скрито обаче, ще бъде тестът на тяхната жертвоготовност и съпричастност към половинките им. Какво ще бъде тайното условие за успешно завършване на трудната задача и как ще се справят с нея, ще стане ясно тази събота по NOVA.

Какво друго ги очаква в предизвикателството за двойки и коя от тях ще напусне предаването, не пропускайте да разберете тази събота и неделя, 25 и 26 април, в 20.00 ч. по NOVA.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *