20.07.2024

Христо, Марияна, Пламен и Елена като АББА в „All Inclusive“

Във водовъртеж от емоции попадат любимите герои от „All Inclusive” в следващия епизод на сериала на празничния 1-ви май. Смях и щури забавления за двете семейства се преплитат с необратими разкрития в групата на екоактивистите, както и с любопитни приключения за детската банда.

Голяма изненада очаква Надя (Йоанна Начева), която в този ден навършва пълнолетие. Дъщерята на Чобанови не предполага какви обрати ще настъпят за нея точно на рождения й ден. Огорчение, щастие, отчаяние, смях, надежда, предателство и много любов ще се борят в сърцето на красивото момиче. Едно е сигурно – Надето никога няма да забрави най-шантавия ден в своя живот.

Христо и Марияна (Ненчо Балабанов и Елена Атанасова) са изключително развълнувани, че дъщеря им става на 18 години. Заедно с приятелите им Пламен и Елена (Любен Кънев и София Маринкова) те ще организират най-щурия подарък за Надя. Четиримата ще се превъплътят в шведската група АББА за ужас на управителя Парушев (Петър Калчев), но пък за огромна радост на гостите в морския комплекс, които искрено се забавляват с тяхното изпълнение. Но коя е най-голямата изненада на вечерта, ще стане ясно в епизода този петък.

В Залива на костенурките също се очакват сериозни обрати, които ще променят завинаги отношенията в младежката група. Хора на бизнесмена Такис (Красимир Добрев) продължават с опитите да сплашат екоактивистите, за да ги принудят да спрат шумната кампания срещу застрояването на дивия плаж. Страхът си казва думата, а между Мартин (Алекс Иванов) и неговите приятели започва разцепление след случайно разкритие в групата, пренареждащо картите в Залива. Какво е то и ще има ли шанс тяхната голяма кауза?

Важна цел преследват и децата, които се впускат в следващото си морско приключение. Сашко (Силвестър Велячки) е много ентусиазиран, когато на плажа открива карта, отвеждаща до скрита находка. Детската банда, предвождана от него, тръгва по следите на любопитното съкровище. Но какво точно ще открият хлапетата, предстои да видим този петък, от 20:00 ч. по NOVA.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *