22.07.2024

Отвличане и убийство в „Ягодова луна“

В единадесети епизод на драматичния сериал „Ягодова луна“ зрителите ще станат свидетели на много екшън, изненади в сюжета и разтърсващи събития. Отвличане и убийство ще бележат предпоследната серия. Кой ще бъде участник и кой жертва в престъпленията, ще стане ясно във вторник (05 май) от 22:00 часа, само по NOVA!

Търсенето на истината ще води отново Георги (Александър Сано) по пътя към справедливостта, до която той е твърдо решен да стигне. Той ще поиска среща с Ангел Генчев (Христо Мутафчиев) и ще му сподели за уликата, която е намерил на мястото на пожара и отново ще го обвини за смъртта на баща си. Ангел няма да остане равнодушен в ситуацията и ще потърси обяснение от Живака (Стефан Иванов) за намеренета бутилка в изгорялата къща. Пожарникарят няма да се примири с обвинението и ще сподели съмненията си по въпроса, а Ангел от своя страна ще му постави нова задача.

Емоционален разговор между Рая (Радина Боршош) и Любо (Асен Блатечки) ще покаже невероятната промяна в младото момиче и ще накара и двамата да признаят някои истини за отношенията и миналото си. Междувременно Любо ще направи интересно предложение на Светла (Стефка Янорова), на което тя ще отговори без много колебания.

Чавдар (Деян Донков) ще вземе изненадващо решение да посети старата си приятелка и колега Цвета (Невена Бозукова). Той ще опита да говори с нея и да върне дължимото от Ангел, за да може бившата счетоводителка да живее нормално живота си. Двамата ще се върнат към тъмни стари спомени за големия пожар преди 30 години и за последните мигове живот на Димитър (Ивайло Захариев) и бащата на Живака. Какво се е случило в горящата сграда и защо Цвета все още сънува кошмари, свързани с историята?

Как ще се пресекат пътищата на Цвета и Георги? Какво писмо ще опита да изпрати тя и до кого ще е адресирано? Кой я следи през цялото време? – отговорите на тези въпроси зрителите ще разберат във вторник (05 май) от 22:00  часа по NOVA.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *