Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора Най-четени

Мадона е изкарала коронавирус?

Мадона е отменила през февруари концерт в Париж, тъй като се била заразила с коронавирус. Това съобщи камата „Кралица на попа“. Тя обаче уточни, че в момента не е болна.

Мадона била тествана положително за антитела, което може да означава, че е имала COVID-19. „В момента не съм болна“, каза тя на своите 15 милиона последователи в Instagram. „Когато се тествате положително за антитела, това означава, че сте имали вируса, което явно е било така, тъй като бях болна в края на турнето си в Париж преди седем седмици, заедно с много други артисти в моето шоу“, каза тя.

61-годишната звезда се появи само една вечер на сцената на „Гранд Рекс“ на 22 февруари, преди да отмени следващото шоу, като обясни това с „продължаващи контузии“. По-късно тя отмени още два концерта в Париж – последните в световното й турне „Мадам X“ – след като френските власти забраниха големи събирания в опит да ограничат разпространението на вируса в началото на март.
„По онова време всички мислехме, че имаме лош грип“, написа Мадона.“Слава Богу, че всички сме здрави сега“, добави тя.

Учените са скептични по отношение на точността на много тестове за антитела, които твърдят, че показват, че човек е имал вирус. Някои предупреждават, че дори онези тестове, които отговарят на стандартите, могат да дадат неточен резултат.

Певицата разкри, че вече е била заразена, след като сподели статия за дарението си от 1 млн. евро за изследвания, за да се намери ваксина срещу коронавируса.

 

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *