Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

ЗАКОН И РЕД Изборът на редактора Най-четени

Божков от Дубай: Прокуратурата не ме търси

В момента съм в Дубай, добре съм. В момента живея в апартамент, никой не ни ограничава нищо. Бях задържан за 3 седмици и бях в затвора. Живея под наем с моя съдружник Георги Попов. Това каза в сутрешния блок на БТВ „Тази сутрин“ бизнесменът Васил Божков.

Статута ми в Дубай в момента е на резидент, допълни той. Когато дубайските власти разбраха какви са нещата наистина, а не както им бяха представени от българските власти, просто ме освободиха, заяви още Васил Божков. Той допълни, че в момента няма никакви ограничения от дубайските власти.

Според Божков никой от българската прокуратура не го е търсил, въпреки че телефонът му е постоянно включен и той отговаря на всички обаждания.

Бизнесменът добави, че има притеснения за сигурността си, ако се върне в България. Божков има 11 обвинения в България и е обявен за издирване.

Бизнесменът допълни, че е готов да предостави акциите на клуба на привържениците. Бих направил за „Левски“ всичко, за да върви добре. Борисов унищожи клуба, защото унищожи компаниите, които издържаха клуба, с грубо нарушаване на закона, заяви Божков.

 

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *