Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора Най-четени

Иван Лечев избира най-добрите рок таланти в „Гласът на България“

Михаела Филева признава кой е мъжът, за когото се е борила най-много пъти в живота си

 

Третото издание на Нокаутите в най-гледаното музикално шоу „Гласът на България“ ще се превърне в истински рок концерт, но със състезателен характер. Осемте таланти от отбора на Иван Лечев ще се впуснат в ожесточена битка за одобрението на треньора си и шанса да продължат към големите концерти. Тази възможност ще получат тримата най-добре представили се, а кои ще бъдат те ще реши двукратният победител в шоуто.

 

„Да бъдеш част от моя отбор е привилегия и чест – и двете трябва да се заслужат. Очаквам от участниците си пълна мобилизация и отдаденост, за да не се гледаме после с наведени очи“, строго предупреди Иван Лечев.

 

Да седнат и да запазят местата си на един от трите червени стола на сцената ще се борят 43-годишният пеещ художник Георги Шопов, 35-годишната македонска звезда Калина Велковска, 16-годишната млада надежда Мария Минкова, македонският Рей Чарлз – Алмир Исмаили, романтичният дует Свет и Хихи, 21-годишният бургазлия Боил Каранейчев, уличният музикант Рада Илиева и българинът с холивудска кариера – Пламен Бонев. С изпълнения на избрани от тях песни участниците ще се опитат още веднъж да спечелят доверието на треньора си, за да продължат към финала на състезанието за титлата „Глас на България“ и наградата от 50 000 лева.

 

В неделя вечер Михаела Филева ще направи признание, което ще предизвика бурни реакции сред колегите й в журито.  Кой е мъжът, за когото поп звездата се е борила най-много пъти в живота си и какво ще му обещае? Гледайте трети епизод от Нокаутите на 24 май, от 20.00 часа, по bTV.

Ексклузивни новини за шоуто и интервюта с победителите от отбор Лечев феновете могат да чуят във вторник, от 15.30 часа, в специалната рубрика на радио N-JOY и предаването „Приятно разсеяни с Деси“ – „Пей, сърце“.

 

 

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *