Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Изборът на редактора Най-четени Общество

Зоопаркът на София с вход свободен на 1 юни

По случай Деня на детето – 1 юни Столична община  предоставя свободен достъп в едно от най-любимите на всички деца мяста – Зоологическата градина на София.

Ще имате възможност не само да се разходите из парка потънал в зеленина, но и да се насладите на новите обитатели – двойка бели бенгалски тигри.

Можете да видите и новородените  животни – муфлони, козирози, благороден елен, виетнамски петнист елен, поотрасналите вече антилопи кана, огърличести пекари, както и старите познайници и любимци на децата – слоницата Артайда, белият носорог Чико, хипопотамът Норман, неговият по-малък събрат Емилио и много други.

Софийският зоопарк ще бъде отворен на 1 юни 2020 от 9 сутрнита до 18 часа.

 Столичен куклен театър отново отваря врати за зрители в навечерието на 1 юни

Класиката „Трите прасенца“ посреща малчуганите този уикенд

В навечерието на най-хубавия детски празник 1-ви юни, магията в Столичен куклен театър отново оживява.

Трупата възстановава представленията си на закрито и посреща първите си зрители този уикенд – 30 и 31 май с любимата история „Трите прасенца“, което ще се играе и двата дни само от 12:00 ч.Съобразно заповед на Министерство на здравеопазването, първоначално театърът ще играе при капацитет 30% заетост на местата в салона, а влизането ще става при строго спазване на стандартните мерки за безопасност.

Предвид ограничения брой зрители, които ще се допускат в салона, Столичен куклен театър моли зрителите да закупуват своите билети онлайн чрез платформата на сайта на театъра www.sofiapuppet.com или с предварителна резервация на касата на театъра.

Останалите заглавия от репертоара, ще бъдат публикувани на официалния сайт и фейсбук страницата на театъра.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *