Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора

Наркотици са причинили смъртта на актьора от „Здрач“ Грегъри Бойс и приятелката му

Употребата на наркотици е довела до смъртта на актьора от филма „Здрач“ Грегъри Бойс и приятелката му, е заключението на съдебен следовател.

Звезда от "Здрач" и приятелката му са открити мъртви в Лас Вегас

30-годишният Бойс и 27-годишната Натали Адеподжу са починали вследствие на ефектите от интоксикация с кокаин и фентанил. Смъртта и на двамата е случайност, казва Джон Фуденбърг, съдебен следовател на окръг Кларк, пише БТА, цитирайки Асошиейтед прес.

Телата на Бойс и Адеподжу бяха намерени на 13 май. Пристигналите на мястото служители на полицията в Лас Вегас откриха бял прах в спалнята, където бяха намерени мъртви актьорът и приятелката му. Полицаите не откриха доказателства за умишлено деяние.

В САЩ се увеличават смъртните случаи, причинени от ново поколение опиоидни вещества – синтетичните опиоидни вещества като фентанил, който е десетки пъти по-мощен от хероина и при който грешка в дозата може да бъде фатална. Опиоидът причини смъртта и на Принс.

Грегъри Бойс е познат на зрителите с ролята на Тайлър Кроули във филма „Здрач“ (2008) с Кристен Стюарт и Робърт Патинсън.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *