Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора Най-четени

Виктория Бекъм: Впитите рокли показваха, че съм несигурна

Виктория Бекъм се разходи назад в годините и си спомни за стила си по времето, в което беше в групата „Spice Girls“. Тя говори пред студентите, завърщващи дизайн по време на абитуриентската седмица и разкри дали някога се е чувствала объркана от начина си на обличане. „Когато бях певица, имах стилист, но в личния си живот разчитам само на себе си“, казва Бекъм.

Тя добавя, че преди е носила рокли с корсети и все още някои от тях са в гардероба й, но вече залага на по-отпуснати дрехи и тоалети. „Гледайки назад, смятам че носенето на твърде тесни дрехи е било знак за несигурност“. Сега обаче Бекъм няма какво да доказва на света и признава, че с годините самочувствието й постепенно се натрупва и я кара да върви с високо вдигната глава.

„Знам какво ми отива, знам в какво изглеждам добре и кое ме прави уверена“. Междувременно звездата се премести в дома си в Котсуолд, където прекарва изолацията заедно със съпруга си Дейвид Бекъм и три от четирите им деца – Ромео, Круз и Харпър. Докато Харпър е задължена да носи ученическата си униформа у дома, момчетата имат по-свободен избор за дрехи у дома.

Бекъм казва, че е искала да си почине по време на карантината, но не е успяла. Всеки ден става рано, за да спортува, след което се облича в комфортни дрехи и започва работа. „Слагам чифт стари дънки, тениска или суичер. Искам да ми е удобно“. Тя добавя, че често излиза на разходки и единствените обувки, които носи са маратонки.

Въпреки че се наслаждава на семейното време, Виктория с нетърпение очаква да се върне на работното си място в Лондон и да обядва с приятелите си. „Сега е много лесно да се работи от разстояние, но в определен момент трябва да се пипнат тези дрехи“. Дизайнерката добавя, че е благодарна за почивката, но е време да се завърне към социалния си живот.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *