Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Здраве Изборът на редактора Любопитно Най-четени Общество

Зов за помощ: Дари, в помощ на Дари!

Казвам се Живка и съм майка на 4-годишния Даримир. По време на раждането си той погълна околоплодни води и получи инфекция, която допринесе за усложнения в бъдеще. За кратък период от време остана без кислород и това причини големи вреди на организма му. Бе поставен в кувьоз, но въпреки големите трудности, той успя да се справи с инфекцията! За съжаление, пораженията вече бяха направени…
Още през първата годинка на Дари му бе поставена диагнозата детска церебрална парализа. Започнаха дълги месеци на рехабилитация, ходене по специалисти и изследвания. Единственото ни желание е да успеем да разгърнем максималния му потенциал, за да бъде независим и доколкото се може самостоятелен. Затова и никога не сме спирали да търсим варианти и да правим всичко възможно, за да облекчим състоянието му и той да може да има своето нормално детство!
Свързахме се със специализирана турска клиника, в която му направиха изследвания за вливане на стволови клетки. Успяхме да наберем необходимата сума за лечението чрез HelpKarma. Вливките оказаха влияние, както върху двигателното му състояние така и върху повишаване на интелектуалния му капацитет.
Днес сме тук, за да помолим отново за вашата подкрепа и съпричастност, за да може Дари да посети полския център за рехабилитация „Мечти“, който предлага цялостно лечение на деца и юноши с увреждания. Там той ще се доближи до възможността да натрупа нови умения и да използва една от най-добрите и иновативни техники в Европа. В центърa се прави пълна рехабилитация с всички възможни методи, a eкипът от специалисти, лекари и терапевти, в сътрудничество с родителите и пациентите, изготвя индивидуален план на лечение.
Целта е да се усвоят физиологичните, функционални и моторни модели, които са необходими във всекидневния живот.
Нужни са  €800о за едномесечна рехабилитация, както и съпътстващите лечението разходи, които не са по нашите възможности! Благодарим предварително на всеки един от вас, който ще подкрепи развитието на сина ни!
IBAN: BG52UBBS8002106889940
Живка Драганова
В полза на Даримир Славов

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *