24.07.2024

Народният представител Тома Биков сяда зад волана на „Карай направо“ тази седмица за интервю с Диана Найденова. В него депутатът от ГЕРБ ще коментира поредната конфронтация между президента Румен Радев и премиера Бойко Борисов, санкционирането на народни представители в парламента, които не носят маски в зала, както и атаките на опозицията към управляващите.

В разговора Тома Биков изразява още категоричното си мнение, че предизборната кампания започва твърде рано, при това с компромати, които не съдържат политически аргументи. По думите му БСП няма интерес от предсрочни избори, тъй като левицата е разкъсвана от вътрешни борби за надмощие. Относно ГЕРБ Биков смята, че партията има много силни позиции и ако сама не се свали от власт, няма кой да го направи.

Народният представител изразява силна критика към колегите си, които не спазват правилата за носене на маски в Парламента и смята за напълно нормално те да бъдат глобявани. Като грешка на управлението депутатът посочва факта, че са допуснали да се стигне до воден режим в Перник.

Какво още споделя Тома Биков в интервюто на Диана Найденова за „Карай направо“, гледайте тази събота, 27 юни, веднага след централната емисия новини на NOVA.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *