Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Изборът на редактора Най-четени Общество

Въвежда се реверсивно движение в участъка при 9-ти км на АМ „Струма“ в пиковите часове

За улеснение на трафика в пиковите часове се въвежда реверсивно движение в платното за Перник на АМ „Струма“ в района на Мало Бучино. За довършване на укрепителни дейности на откосите в близост до пътното платно при 9-ти км е ограничено движението в платното за София от 10-ти км, след тунел „Люлин“, до 9-ти км на АМ „Струма“, в района на Мало Бучино и преминаването се осъществява двупосочно в платното за Перник.
От вторник до петък включително, в периода от 6 ч. до 14 ч., ще има две ленти в посока София и една за Перник. От понеделник до четвъртък включително, от 14 ч. до 20 ч,. трафикът в посока Перник е в две ленти, а за София – в една.
В края на работната седмица, когато много хора тръгват на път, всеки петък от 14 ч. до 14 ч. в неделя ще има две ленти за Перник и една за София. В неделя от 14 ч. до 14 ч. в понеделник, когато пътуващите се връщат към столицата, ще има две ленти в посока София и една за Перник.
Необходимо е шофьорите да се движат с повишено внимание, като спазват стриктно поставената сигнализация и ограничението на скоростта – 50 км/ч.
Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *