Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора Най-четени

Обвиниха Хейли Бийбър в грубо отношение

Хейли Бийбър не се срамува да признае грешката си и да поиска прошка за нея.

Звездата се извини пред целия свят на бивша хостеса, която наскоро проговори за срещата между двете. Преди дни Джулия Каролан използва социалната мрежа TikTok, за да оцени известни личности, с които се е засичала докато е работила в известен ресторант в Манхатън.

Във видеото Каролан оцени най-високо сестрите Джиджи и Бела Хадид, като ги нарече „много мили, възпитани и приятелски настроени към сервитьорите и целия екип“. Според бившата хостеса, това е много рядка черта у звездите. След тази оценка дойде време и за най-лошата, която отиде при Хейли Бийбър.

„Срещнах я няколко пъти и нито един път не се държа мило. Много я харесвам, но ще ѝ дам 3,5 по десетобалната система. Съжалявам“, казва Джулия. Видеото веднага беше засечено от Хейли и тя побърза да се разкае за държанието си. Тя написа, че никога не е искала да обиди някого и се радва, че хостесата е споделила за срещата си. „Това ще ми помогне да се поправя и се надявам да се видим някой път, за да ти се извиня на живо“.

Джулия пък отговори на тези коментари и благодари на супермодела, че признава грешката си и търси прошка за нея. “Надявам се да се видим и да започнем всичко отначало“. Хостесата помоли феновете си да не започват война срещу Бийбър, защото оценките са нейно лично мнение и не трябва да бъдат приемани за нещо повече от това.

 

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *