Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Изборът на редактора Любопитно Най-четени

Facebook обяви нова функция за видео разговори

Facebook обяви днес нова функция, която ще позволи на потребителите да излъчват видео разговори на живо с до 50 участници, предава CNBC.

Функцията позволява на потребителите да предават на живо видео разговори, проведени услугата Messenger Rooms, комбинирайки я със своя Facebook Live.

Това ще даде възможност на голяма аудитория да гледа групови видео разговори в реално време. Потенциалната полза е свързана с възможността за организирането и излъчването на конференции или пък телевизионни предавания.

Новата опция за предаване на разговори в Messenger Rooms е най-голямата актуализация на продукта за видеообаждания, лансиран от Facebook през април.

След обявяването на функцията акциите на конкурентния продукт за видеообаждане Zoom паднаха с 5% по новините. Възможността за предаване на разговори в Messenger Rooms на живо може да представлява друга заплаха за Zoom, която позволява на платените потребители да осъществяват видео разговори към услуги като Facebook, YouTube на Google и Twitch на Amazon.

 

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *