20.07.2024

Кайли Миноуг пуска на пазара собствено вино

Когато Кайли Миноуг навърши 52 години по-рано тази година, тя разкри, че ще отбележи празника по специален начин, а именно като пусне на пазара своя линия вино. Стартирането ѝ се оказа голям успех, тъй като верните фенове на певицата веднага се отправиха към магазините, за да се сдобият с бутилка или две.

Именно поради тази причина Кайли е готова да разшири влиянието си в сферата на сомелиерството и пуска на пазара още нови вкусове. “Толкова съм развълнувана да представя първата бутилка от поредицата Collection”, споделя австралийката. “Кот дьо Прованс е първата ми реколта! Очаквам с нетърпение да видя и чуя как хората се радват на това красиво провансалско розе”, което ще има нотки на диня, грейпфрут и лимон.

“Имам голяма страст към розето и обикнах работата върху разработването на вина Kylie Minogue през последните две години. Партнирайки си с брилянтния екип на Benchmark Drinks, ние създадохме розе, в което съм истински влюбена”, казва тя в официално изявление в края на май.

Докато първата част от колаборацията бе създадена ексклузивно за популярна верига магазини, тази може да бъде открита онлайн на цена от 18 паунда за бутилка. Според представителите на компанията, с която Миноуг си партнира, виното е създадено в най-стария регион на винопроизводство във Франция.

Както добре знаем, Прованс е известен със своята лавандула, слънчогледи, маслинови дървета и лозя, а новото вино на Кайли обещава да задоволи дори и най-претенциозните вкусове. Не че имахме нужда от още поводи да се насладим на чаша хубаво вино, но ако открием бутилка от това, със сигурност ще споделим мнение. Надяваме се, че вие бихте направили същото.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *