Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора Най-четени

Десети сезон на „Откраднат живот“ стартира под заглавието „Антитела“

Тази есен „Откраднат живот“ се завръща на екран с юбилеен десети сезон. По традиция продукцията озаглави тематично новия сезон, който ще бъде представен под заглавието „Антитела“. Антитела е термин от медицината, който описва способността на организма да се справи с потенциална заплаха. Това е критичен момент, когато трябва да се преборим, за да оцелеем и да съхраним тялото си. Целият 10 сезон е посветен на крайното противопоставяне,на необходимостта да избереш страната на истината или да се отречеш от нея.  „Антитела “ е посветен на  противодействието срещу видимите и невидими врагове на болницата, на морала, на враговете, на истинската любов.

 

Как пандемията ще промени „Св. Анастасия“? Какво ще се случи с лекарите, чиито живот се преобърна, минути преди финала на девети сезон? Тези и още много въпроси ще държат вниманието на феновете, които ще проследят съдбата на любимите лекари в „Откраднат живот: Антитела“. Една от големите изненади за зрителите е завръщането на най-провокативния и неуловим персонаж – Иво Фотев, в чиято роля отново ще влезе актьорът Васил Бинев. Влиятелният бизнесмен ще застане на пътя на доктор Тасев и колегите му, за да потърси реванш за загубите и да преобърне установените правила в болницата и личния живот на героите.

 

Сред значимите теми, на които екипът ще постави акцент, е толерантността – етиката и професионализмът на героите ще бъде изпитана в кризисна ситуация, която ще се превърне в социален казус с последствия в спешното отделение.  Сезонът разказва отново за цената на дълго пазените тайни, поставя на изпитание любовта, приятелството и темата за ценностите в лекарската професия.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *