Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора Най-четени

Принц Хари и Меган се прибират в Лондон

Херцогът и херцогинята на Съсекс са решени да посетят отново Обединеното кралство, когато забраните за полет бъдат премахнати на фона на пандемията на коронавирус.

Принц Хари и Меган Маркъл планират да се върнат в Лондон както по лични, така и по работни въпроси. От другата страна на океана те имат благотворителни проекти и организации под патронажа си.

„Хари и Меган дадоха да се разбере, че работата им в Обединеното кралство, включително и кралското им покровителство, ще продължи“, каза Обид Скоби, съавтор на бестселъра „Намиране на свобода“ пред Royal Central.

„Въпреки че те ще бъдат установени в САЩ, мисля, че след като ограниченията за пътуване бъдат облекчени, те ще пътуват и ще отлетят обратно за Обединеното кралство както за лични, така и за работни цели.“

Преди повече от месец херцозите се преместиха в знаменития град Монтесито, близо до Санта Барбара, където закупиха луксозен дом за 14,65 милиона долара.

Те пазят бъдещите си планове в тайна, но близки до тях хора отбелязват, че двойката възнамерява да остане в САЩ дълго време.

Хари и Меган са регистрирали ново благотворително дружество Archewell и се носи слух, че работят по секретен проект в Холивуд.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *